АНАТОЛІЙ ГРИЦЕНКО: Вони в Україні будують Росію

Влада, а не зовнішній ворог, стає головною загрозою для розвитку країни.

Яценюк гордо сповістив з екранів: Кожен третій громадянин України отримує субсидії на послуги ЖКГ. Деякі родини тепер сплачують за послуги ЖКГ навіть менше, ніж платили минулого року. Яценюк закликав ще більше громадян, щоб вони оформляли субсидії й отримували пряму фінансову допомогу від держави…

Чи всі усвідомлюють небезпеку від таких дій влади?

Замість того, щоб руйнувати монополізм олігархів, сприяти чесному підприємництву, стимулювати виробництво і створення робочих місць, коли людина/родина почувається впевнено і не залежить від подачок держави, вони навпаки – насаджують тотальний патерналізм і тотальну залежність громадян від влади.

Замість того, щоб послаблювати податковий тиск на підприємця і працівника, рішуче зменшувати відсоток ВВП, що через державний бюджет розподіляється чиновниками, вони навпаки – збільшують тиск на тих, хто працює і заробляє, примусово відбирають з економіки (у громадян) все більше ресурсів для дальшого перерозподілу органами державної влади.

Замість того, щоб зміцнювати економічно стійке, незалежне від держави, активне громадянське суспільство і його ядро середній клас, вони навпаки – нищать їх економічно.

Замість того, щоб будувати державу стійкої демократії, на основі твердого добробуту і самозабезпечення працюючих громадян, вони навпаки – будують в Україні державу, в якій кожна людина/родина і її життя залежатимуть не від результатів власної праці, а переважно від влади та її рішень.

Попри європейську демократичну риторику, вони в Україні будують державу, в якій суспільство тотально залежатиме від влади, аби потім невільні, залежні громадяни покірно мовчали, не піднімали голосу проти влади, а на виборах – дружно голосували за носіїв влади та їхні подачки.

Попри патріотичну риторику, вони в Україні будують Росію. Будують прискорено і абсолютно свідомо.

Ця влада не просто недієздатна. Не просто неспроможна провести реформи. Не просто корумпована й злодійкувата. Вона вже небезпечна для країни стратегічно. Вона, влада, а не зовнішній ворог, стає головною загрозою для розвитку країни.

І громадяни, які обрали цю владу, а нещодавно на місцевих виборах знову віддали їй свої голоси, мають нарешті цю загрозу усвідомити.

In : Головна , Новини , Політика , Суспільство

About the author

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Розсилка новин