Про роботу комісії по перевірці харчування в дошкільних закладах

2 червня 2016 року, згідно розпорядження Валентина Козярчука, була створена комісія для перевірки використання бюджетних коштів на закупівлю продуктів харчування та утримання дошкільних закладів.

Спонукав до цього депутатський запит Андрія Москаленка на  ім’я  міського голови. Пояснювався він численними зверненнями і скаргами до Андрія Васильовича, як до депутата, його виборців на незадовільну якість, невідповідність законодавчо встановленим нормам харчування дітей у дошкільних закладах міста Світловодська та неналежне здійснення контролю якості в дитячих садках .
8 червня комісія почала перевірку, яка триватиме до 17 числа.

Голова комісії Ірина Щербина повідомляє, що начальник управління освіти Геннадій Френкель з невмотивованих причин не допустив до перевірки двох членів комісії: Осику С.Ф. і Яковлєву Н.С. “На данний час, ми вважаємо, що не виконується розпорядження міського голови”, – говорить Ірина Володимирівна. Відсутність двох членів комісії змушує повторно просити їх допущення, але Геннадій Юрійович відмовляється, пояснюючи це конфліктом інтересів до перевірки. Також, від пані Ірини звучить зауваження про перешкоджання відкритому спілкуванню з бухгалтерами управлінн я освіти.

Сам Геннадій Юрійович у своїх словах підкреслює, що його повідомили про перевірку в день її початку, а не заздалегідь, як вимагає законодавство,  що  власне і потягло за собою деякі незручності. Начальник управління освіти стверджує, що комісія успішно працює і ніяких перешкоджань роботі немає. І додає, що вважає некоректною публічну заяву Ірини Щербини про перевищення ним службових повноважень.
Тим не менше, комісія продовжує працювати і про свої висновки має відзвітувати до 24 червня. Від себе хочу додати, що питання харчування дітей у дитсадках є насправді важливим і вартим уваги. Слідкуємо за роботою комісії.
Дмитро  Шевчук.

About the author

Related Articles

2 Коментарів

  1. катерина
    Відповіcти

    Газета интересная тем, что освещает все подробности города. Для тех, кому небезразлична судьба твоего места проживания – это важно. Спасибо всем, кто задействован в публикациях. Жду новостей.

    • Головний Редактор
      Відповіcти

      Катерина, спасибо за оценку нашей работы – будем стараться и дальше не разочаровывать наших читателей.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Розсилка новин
  • З квітня вводять ще одну плату за газ
  • НА КІРОВОГРАДЩИНІ ЗАТРИМАНО ДВОХ ДИРЕКТОРІВ ХАБАРНИКІВ
  • Міський басейн не припиняє свою роботу!
  • Инфографика: Как депутаты ходят на работу. Рейтинг и антирейтинг голосова ний