Працівники «Світловодськпобуту» вкотре пікетують. Чи розпочнеться опалювальний сезон вчасно?

Сьогодні близько 8 години ранку колектив СП ТОВ «Світловодськпобут» перекрив перехрестя вулиць Героїв України і Єгорова. Мітингуючі бажали привернути увагу громади, правоохоронних органів і ЗМІ до питання Світловодського теплопостачального підприємства. На жаль, національні телеканали чомусь знайшли нецікавим проблему Світловодська.

Минулі роки  попереднє керівництво підприємства,  за  словами  людей,   активно розкрадало його і доводило до банкрутства, укладаючи фіктивні договори і безтоварні угоди. Зараз відкрито кримінальні провадження проти колишньої верхівки «Світловодськпобуту». Та Головне слідче управління, у якому зараз знаходяться кримінальні справи, надто повільно їх розглядає.  Доводиться  констатувати,  що  й  по  інших   резонансних   справах,  відповідні  правоохоронні  органи  різних  рівнів,  не  відзначаються  оперативністю  при  розслідуванні  відповідних  справ.

Тим часом,  ми наближаємось  до осені і  в жовтні у Світловодську має розпочатися опалювальний сезон. Але теплопостачальники не можуть нормально працювати. Якщо борги не будуть сплачені і рахунки підприємства не будуть розблоковані, то ми матимемо загрозу не отримати тепло в будинках у зазначений термін.

Мітингувальники  наголосили,  що  в  разі відсутності  зрушень у справах «Світловодськпобуту» після сьогоднішньої демонстрації,  вони  мають намір йти до Києва і пікетувати там, щоб нарешті достукатись  до  влади.

Дмитро  Шевчук.

About the author

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Розсилка новин
  • Світловодськ: рятувальники допомогли дістатись до берега шістьом рибалкам
  • Шістнадцята позачергова: купа втраченого часу і дешевого популізму
  • Валентин Козярчук: “Телезвернення будуть регулярними”, ТРК “Веселка”.
  • КОМІСІЯ, ЯКА МАЙЖЕ ВІДБУЛАСЯ…
  • До уваги водіїв! З 1 жовтня на заміських дорогах транспортні засоби повинні рухатися з увімкненим світлом фар у денну пору доби.