Шановні роботодавці!

Світловодське відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області нагадує, що відповідно до вимог пунктів 10, 37 «Порядку розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 30.11.2011р. № 1232, роботодавець одержавши повідомлення про нещасний випадок зобов’язаний  протягом однієї години передати з використання  засобів зв’язку та протягом доби(в рази смертельного, групового та що спричинив тяжкі наслідки протягом 3-х годин)     на  паперовому носії повідомлення про  нещасний випадок за відповідною формою робочому  органові  виконавчої  дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на  виробництві  та  професійних захворювань  за місцезнаходженням підприємства,  на якому стався нещасний випадок.

В зв’язку з утворенням Фонду соціального страхування України шляхом злиття Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України та Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності  виконавча дирекція  Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України та її робочі органи припиняють свої повноваження.

Просимо повідомлення про  нещасний випадок направляти до Світловодського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області за адресою: Кіровоградська область, місто Світловодськ, вул. Героїв України, буд.1. Для отримання повідомлень про нещасні випадки на виробництві задіяний в робочий час телефонні номера  відділення (05236) 2-85-66, 7-39-14 в інший час інформування проводиться на мобільний телефон страхового експерта з охорони праці Якименко С.С.   0674573677.

Страховий експерт з охорони праці

Світловодського відділення Управління

виконавчої дирекції Фонду соціального

страхування України у Кіровоградській області

Сергій Якименко

In : Новини , Суспільство

About the author

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked ( required )

Розсилка новин
  • З нагоди 155-ї річниці перепоховання Шевченка
  • ПЕРШИЙ ТУРФЕСТИВАЛЬ І ПОЕЗІЯ
  • В Москве всех выгнали с Красной Площади. Из кремля выехала реанимация
  • БУТИ ЧИ НЕ БУТИ МОЛОДІЖНОМУ ПАРКУ