ТОВ «Норд» спростовує інформацію про їх причетність до ремонту інфекційки

Після того, як вийшла публікація стосовно ремонту інфекційного відділення , до нас звернувся директор ТОВ «Норд» Володимир Вовченко і спростував інформацію про те, що він причетний до зазначених робіт.

«Я працюю в Світловодську з 1993 року саме в будівельній сфері. Відношення до того, що написано в цій статті, я зовсім не маю. Тому що моя фірма не перебувала ні в підряді, ні в субпідряді. Працювала кіровоградська фірма «Житлобуд»: вони виплачували зарплати, вони контролювали роботи, вони привозили матеріали, т.д. і т.п. Я до цього всього ніякого відношення не маю…» – сказав пан Володимир.

Редакція “Світловодської газети” висловлює жаль з приводу наданої нам недостовірної  інформації.

Фото: з сайту svetlovodsk.com.ua

Дмитро  Шевчук.

У розділі : Новини , Суспільство

Попередня публікація “Територія позитиву” знову кличе!

Наступна публікація Суд виніс постанову у справі за позовом Світловодського міського голови до міської ради та її секретаря. Відео.

Про автора

Публікації по темі

4 Коментарів

  1. Любовь
    Відповіcти

    Вибачення просити в Вовченко не варто .Вовченко В.В.був субподрядчікром від ЖКГ міста .І цей чеовек НЕ веплатіл зарплату нам малярам штукатурам … Що працювали на інфекційному відділенні .Странна система відпрацьована у мерії міста ..Так легко кинути на гроші простого робочого .Я не обумовлюю Вовченко В.В.Ця людина від ЖКГ та мерії міста був субпідрядником інфекційно відділення ..Але він був нелегальний .Все так заплутала і ЦЕ ВСЕ ЗНАЮТЬ Нестеренко .Начальнік ЖКГ.І втому числі Мер міста ..Хто отмиваэ бютжетние гроші … А нам так і не заплатили гроші за нашу роботу .Де поділися наші гроші???і в яких карманах осіли????Як сказав один чоловікю.Гроші любять тишу!!!Тишу в чиїх карманах????

  2. Любовь
    Відповіcти

    Хочу справедливості.Вовченко В.В .був субпідрядником от меріі міста.

  3. Любовь
    Відповіcти

    МОЙ ТЕЛЕФОН ДЛЯ РЕДАКТОРА .0983635854 ..Я МАЛЯР ШТУКАТУР КОТОРОГО КИНУЛ НА ДЕНЬГИ ЭТОТ ЧЕЛОВЕК ..И НЕ ТОЛЬКО ОН А В ТОМ ЧИСЛЕ …..НЕСТЕРЕНКО ..НАЧАЛЬНИК ЖКГ ГОРОДА ..И В ТОМ ЧИСЛЕ МЕР ГОРОДА ..КОТОРЫЙ ДАВАЛ КАКИЕ ТО ПРОЦЕНТЫ ..ЧТО НАМ ЗАПЛАТЯТ ДЕНЬГИ ЗА НАШУ РОБОТУ ..НО НАМ ТАК НИКТО НЕ ЗАПЛАТИЛ ..ПОСЧИТАЛИ ..ЧТО ОНИ КРУТЫЕ БОССЫ ..А МЫ ПРОСТО ДЛЯ НИХ НЕ ЛЮДИ ..ОДНО ЗНАЮ МИР ПОГРЯЗ Г ГРЯЗИ И ЛЖИ ..БОГАТЕЮТ ЗА СЧЕТ ПРОСТОГО РАБОЧЕГО ЧЕЛОВЕКА ..

Залишити коментар

Адреса вашої електронної пошти не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені ( обов’язкове )

Розсилка новин
  • Влада і громада: Необхідний об’єднуючий фактор.
  • БАСКЕТБОЛЬНО-РЕЛІГІЙНІ АМЕРИКАНЦІ
  • ЗГАДУЮЧИ «ДРУЖБУ» З МОСКОВИТАМИ…
  • В Украине с 1 июня отменяют спецпенсии — Розенко
  • Ваш будинок – ваші кошти – ваш благоустрій