З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СВІТЛОВОДСЬК! ПРОДОВЖЕННЯ.

Наше рідне місто, 7-го червня святкує свій день народження, з цієї нагоди відбувся святковий концерт на Бульварному узвозі. Спочатку пролунав гімн України  та гімн нашого рідного міста, потім всі присутні вшанували пам”ять загиблих хвилиною мовчання. Також, відбулись нагородження на цьому заході: жінка з нашого міста отримала статус Матері-героїні,  а  воїн АТО почув подяку за свою відвагу, та в подарунок отримав квартиру, а після цього ліричного відступу розпочався сам концерт. Дійство вразило своєю різноманітністю – вік артистів сягав, як зовсім маленьких початківців, так  і вже досвідчених  наших митців. Настрої виступів також суттєво відрізнялися один від одного, одні гумористичного характеру, інші серйозного та чутливого. Дивлячись на виступи ветеранів сцени, розумієш, що вік – це лише цифра, а людина сама вирішує коли їй старіти, а наші  улюбленці залишаться молодими завжди! Пісні в виконанні хорів  та сольних виконавців, також нікого не залишили байдужим, номери переважно патріотичного спрямування, наповнювали душу та  серце,  дзвінкими, щирими голосами.  Всі виконавці, були запальні та незрівнянні – початківці також, справили  приємне  враження  своєю  щирістю  та  завзятістю,  будемо  чекати  на  їх  нові вражаючі  вистуи.  А  маленькі діти-глядачі,  реагували  на  виступи з  дитячою  безпосередністю – не могли встояти перед танцями та піснями в виконанні світловодських артистів, та рвалися також на сцену, але мами їх швидко забирали, проте, напевно зробили висновки, що свою дитину в майбутньому, також,  варто спробувати  в  мистецтві.

По закінченню концерту, Світловодці спостерігали  неймовірний салют, з завмиранням слідкували за кожним вогником, можливо хтось загадав бажання, хтось просто мріяв, але всі дивилися на промені салюту з  магічною  завороженістю.

Свято  відбулось.  З  ДНЕМ  НАРОДЖЕННЯ  СВІТЛОВОДСЬК!

Анна  Кириленко

У розділі : Головна , Новини , Суспільство

Попередня публікація МІНІ – ФЕСТ «ЗАКОХАНІ СЕРЦЯ»

Наступна публікація НА КІРОВОГРАДЩИНІ ЗАТРИМАНО ДВОХ ДИРЕКТОРІВ ХАБАРНИКІВ

Про автора

Публікації по темі

  • Заходи соціального захисту населення від безробіття Світловодського міськрайоннного центру зайнятості у січні-червні 2017 року
  • Стан виробничого травматизму в І півріччі 2017 року
  • Профорієнтаційне літо

Залишити коментар

Адреса вашої електронної пошти не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені ( обов’язкове )

Розсилка новин
  • ПОРА ПРИВЫКАТЬ К ЗЕМЛЕ
  • І знову прес-конференція в мера, і знову нічого втішного
  • Зустріч з підприємцями: спроба друга, вдала..?
  • Світловодський міськрайоний суд про свою роботу, стосунки з місцевою владою та інше
  • Влада провела на «ВКіК» акцію під назвою «Ми за легальну зайнятість».